Webinář
|
09.10.2024
|
2 hod. |
SEBEDISCIPLÍNA A NÁVYKY: Jak se naučit posilovat svoji vůli?
|
Obsazeno:
174/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
13.10.2024
|
2 hod. |
ASERTIVITA A ODOLNOST VŮČI MANIPULACI: Jak se bránit nátlaku a efektivně si nastavovat hranice?
|
Obsazeno:
140/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
14.10.2024
|
2 hod. |
Webinář s Mikem Bubeníčkem - AI NÁSTROJE V MARKETINGU: Jak AI nástroje mohou posunout váš marketing na další úroveň?
|
Obsazeno:
84/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
16.10.2024
|
2 hod. |
RADIKÁLNÍ UPŘÍMNOST: Jak sdělovat i přijímat kritiku a přitom zachovat kvalitní vztahy?
|
Obsazeno:
37/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
22.10.2024
|
2 hod. |
CO VÍ VĚDA O VÝCHOVĚ: Jak lépe rozumět dětským emocím a vychovat tak spokojenější dítě? A jak obstát jako rodič?
|
Obsazeno:
29/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
23.10.2024
|
2 hod. |
MYŠLENKOVÉ MAPY & MINIMALISMUS V HLAVĚ: Jak vizualizovat své myšlenky a udělat si tak v mysli větší pořádek?
|
Obsazeno:
35/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
27.10.2024
|
2 hod. |
UMĚLÁ INTELIGENCE PRO ZAČÁTEČNÍKY: Jak překonat první bariéry a opravdu začít AI prakticky používat?
|
Obsazeno:
28/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
03.11.2024
|
2 hod. |
OSOBNÍ HRANICE: Jak si vytvořit či chránit svůj prostor a jak se naučit říkat "NE"?
|
Obsazeno:
33/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
04.11.2024
|
2 hod. |
BIOHACKING STRESU: Jak optimalizovat tělo a mysl pro vyšší stresovou odolnost?
|
Obsazeno:
22/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
06.11.2024
|
2 hod. |
MINDSET V ÉŘE AI: Jak umělá inteligence změní naše životy a jak toho využít?
|
Obsazeno:
57/300
|
Detaily »
|
Webinář
|
13.11.2024
|
2 hod. |
KOMPLETNÍ PRŮVODCE ChatGPT: Jak využít funkce AI na maximum a zvýšit svoji hodnotu na trhu práce?
|
Obsazeno:
56/300
|
Detaily »
|
Webinář
|
18.11.2024
|
2 hod. |
SAMI SOBĚ TERAPEUTEM: Jak vést konstruktivní vnitřní dialog a nepodkopávat si nohy toxickými myšlenkami?
|
Obsazeno:
38/200
|
Detaily »
|
Webinář
|
27.11.2024
|
2 hod. |
KOMPLETNÍ PRŮVODCE Midjourney: Jak tvořit grafiku pomocí AI a rozšířit tak své kreativní dovednosti?
|
Obsazeno:
24/200
|
Detaily »
|